Doceer de docent

Aandacht voor talent, kwaliteit en duurzaam onderwijs

Vaardigheid

De grote veranderingen en vernieuwingen in het onderwijs brengen leer- en ontwikkelingsvragen met zich mee. Het Onderwijs Domein biedt een uitgebreid en actueel assortiment trainingen voor onderwijsprofessionals. De trainingen en opleidingen worden afgestemd op de specifieke vraag en situatie van de onderwijsprofessionals. Al onze trainingen kunnen ‘in company’ worden gegeven. Leidend voor ons zijn de vragen: wat wilt u morgen anders doen dan vandaag? En, hoe borgt u de transfer van de training in de praktijk?

 

Uitgangspunten

Wij zien onderwijsprofessionals die goed zijn in ‘doen wat van hen verwacht wordt’, maar ook die anders willen maar niet weten hoe. Wij zien onderwijsorganisaties die zich laten verlammen door omstandigheden (inspectienormen, onderwijsmodellen, financiën, lokale overheid, slecht leiderschap) en dat werkt door tot diep in het onderwijs. Het Onderwijs Domein heeft het Duurzaam Inzetbaarheid Traject (DIT) ontwikkeld: een ontwikkelassessment met een duur van drie weken. Zodra u in dienst bent bij Het Onderwijs Domein doorloopt u het traject, waarbij u onder eigen regie en met behulp van twee psychologen aan de slag gaat met uw eigen duurzaam inzetbaarheid.

 

 

N

Regie in eigen hand

Bij het Onderwijs Domein staat u centraal. Aandacht voor talent, kwaliteit en duurzaam onderwijs. Het Onderwijs Domein biedt de mogelijkheid om de regie over uw loopbaan en toekomst in eigen hand te nemen; middels het Duurzaam Inzetbaarheid Traject (DIT).  Onder begeleiding van ervaren deskundigen dagen wij u uit om het beste uit uw talenten en kwaliteiten te halen. Hierbij wordt gestreefd naar een scherp inzicht in uw intrinsieke waarden, de impact van uw keuzes op de omgeving en daarin zo effectief mogelijk handelen.

N

Onderwijsprofessional

Het Onderwijs Domein laat onderwijsprofessionals ontdekken hoe zij vanuit eigen kracht waarde kunnen toevoegen aan het onderwijs. Wij brengen onderwijsprofessionals in beweging om te handelen vanuit de gemeenschappelijke ‘eigen-wijze’ visie op onderwijs en persoonlijk leiderschap.

N

Reflectie en ontwikkeling

Ons doel is om medewerkers met energie en plezier naar het werk te laten gaan, zodat de duurzame inzetbaarheid wordt verhoogd.

Begeleiding en training op maat

Heeft u een vraagstuk waar echt maatwerk voor nodig is? Ook dan helpen wij u  graag verder op weg met een training op maat.

Het Onderwijs Domein

Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist
Tel: 030 20 81 002
Kvk : 72785934

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00
24/7 bereikbaar per mail

info@hetonderwijsdomein.nl

Reach Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.
13005 Greenville Avenue,
California, TX 70240
+22 140 006 754
contact@divifinance.com

Leave A Message