Over ons

Plezier, kwaliteit en toekomst in het onderwijs

Missie

Het Onderwijs Domein is er voor alle leraren, ondersteuners, schoolleiders, management en bestuurders in het MBO en HBO. Ons doel is om medewerkers met energie en plezier naar het werk te laten gaan, zodat de duurzame inzetbaarheid wordt verhoogd. Zo blijft de in jaren opgebouwde kennis en ervaring behouden en wordt ingezet en gewaardeerd op plaatsen waar daar vraag naar is.

 

Visie

Het onderwijs is één van de belangrijkste steunpilaren van onze samenleving; dit is de plek waar onze kinderen, jongeren en volwassenen dagelijks gevormd en voorbereid worden om hun plek in te nemen in de samenleving. De grote veranderingen en vernieuwingen in het onderwijs brengen leer- en ontwikkelingsvragen met zich mee. Het Onderwijs Domein biedt ondersteuning bij deze vraagstukken.

 

Hoe doen wij dit?

  • Wij verzorgen loopbaantrajecten inclusief een vaste arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en behoud van het opgebouwde ABP pensioen;
  • Wij bieden kwaliteitszorg, waarbij tijdig gemeten wordt hoe het gesteld is op gebied van arbeid en duurzaamheid. Wacht niet tot de Onderwijs Inspectie komt en maak kennis met de kwaliteitszorg van Het Onderwijs Domein;
  • Doceer de docent, wat wilt u morgen anders doen dan vandaag? Hoe borgt u de transfer van de training in de praktijk? Wij bieden een uitgebreid en actueel assortiment trainingen voor onderwijsprofessionals.

 

Het Onderwijs Domein

Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist
Tel: 030 20 81 002
Kvk : 72785934

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00
24/7 bereikbaar per mail

info@hetonderwijsdomein.nl

Reach Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

13005 Greenville Avenue,
California, TX 70240

+22 140 006 754

contact@divifinance.com

Leave A Message