Vitaliteitstraject

Voor vitale en energieke medewerkers

Meer plezier, voldoening en zingeving

Je functioneert op je best als je écht lekker in je vel zit. Dan ervaar je plezier, voldoening en zingeving in je werk. Dat lukt niet altijd. Dreigt een medewerker uit te vallen, is hij recent uitgevallen of gedeeltelijk aan het werk? Of is er sprake van complexe (verzuim) problematiek? Dan kan het Vitaliteitstraject van Het Onderwijs Domein veel betekenen voor uw organisatie èn voor uw medewerker. Uw medewerker krijgt weer kracht en vertrouwen en durft stappen te zetten naar werk en werkhervatting.

Deelnemers gaan aan de slag met:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Ervaringen
  • Acceptatie
  • Borging
  • Plan maken

 

In 4 maanden een nieuwe start

Het Vitaliteitstraject is individueel en exclusief. De inhoud is afhankelijk van de persoonlijke situatie en behoeften van de medewerker. In de meeste situaties maken wij gebruik van een vorm van gedragstherapie en een oplossingsgerichte aanpak. We werken samen met verschillende deskundigen en psychologen. Het Vitaliteitstraject duurt ongeveer 16 weken. 

 

Het traject

Nulmeting en intake De medewerker vult voorafgaand aan het intakegesprek een vragenlijst in. De antwoorden en resultaten worden individueel besproken met een van onze deskundigen.
Programma op maat Na de intake stelt de deskundige een gepersonaliseerd vitaliteitsprogramma op. Dit stappenplan omschrijft de doelstellingen om vitaal te worden en te blijven.
Opdrachten en gesprekken De medewerker voert verschillende opdrachten uit onder begeleiding van een psycholoog.
Afronding De medewerker stelt samen met de deskundige een persoonlijk actieplan op om vitaal te blijven, ook in de toekomst.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of een oriënterend gesprek: info@hetonderwijsdomein.nl of telefonisch via 030 – 208 1002.

Download de flyer van ons Vitaliteitstraject

Het Onderwijs Domein

Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist
Tel: 030 20 81 002
Kvk : 72785934

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09.00 - 17.00
24/7 bereikbaar per mail

info@hetonderwijsdomein.nl

Reach Us

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

13005 Greenville Avenue,
California, TX 70240

+22 140 006 754

contact@divifinance.com

Leave A Message